Eventos

Jaarlijks organiseert Dj El Gordo Salsero het FIESTA COLOMBIANA in Tilburg. Deze feest wordt bezocht door iedereen en is altijd heel populair in Tilburg. Het gaat over `recocha` dat betekend, Dans, geniet van de avond en verwacht van alles. We kunnen draaien van een mooie bachata tot rock and roll.

Alles in het kader dat je blijft maar dansen. Het muziek is meestal Colombiaanse liedjes maar je kunt van alles verwachten mits het een dansend muziek is. Kom volgende keer naar onze Fiesta Colombiana en zal je het nooit meer willen missen.

Er is altijd eten aanwezig en natuurlijk onze Colombiaanse drank dat is Aguardiente.

Dj El Gordo Salsero

Wat maakt onze feesten anders.

Het is altijd verschillend. Het publiek bepaald het muziek soort en het sfeer. We proberen iedereen te plezieren. Elke keer is een thema, bijv. Halloween Party, Carnaval Party, Neon Party etc.

 

`Het DANS is de verborgen taal van de ziel van het lichaam.`
` Dansen is het vertikaal uiten van je horizontale verlangens.`
`Er woont een clowntje in mijn hart, hij is heel klein en heel apart, hij kan dansen en zingen, lachen en springen, Heb je verdriet en moet je wenen, dan mag je hem altijd wel even lenen.`

Karaoke Feesten

Bel sommige vrienden en maak het een vrolijke avond van met het Karaoke van el Gordo Salsero. We hebben alle soorten muziek, Bachata, Reggaeton, Merengue en Salsa en ook oude muziek van Elvis Presley, Tom Jones, Lionel Richie. We hebben nieuwe liedjes van bv. Rihanna, Robbie Williams en PSY. Ook hebben we muziek van eigen bodem. Een groot variatie Nederlandse liedjes voor allemaal.

Bruiloften

Voor onze pas getrouwde echtpaar hebben we ook een speciale gelegenheid in petto. Eerst beginnen we met een mooie wals of fox trotje.

 

Daarna gaan we door met een variatie van jaren 80, en 90 (Disco) een beetje LATIN dance. Ook valt altijd altijd op goede smaak some FUNK en zo gaan we verder met de hele nacht dansen en genieten voor onze nieuwe echtpaar. Op uw feest worden uw verwachtingen en muzieksmaak altijd gerespecteerd. Belangrijk om alvorens afspraken te maken.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

LATESTNEWS

APR
Dj El Gordo Salsero Aruba

In de jaren tachtig ben ik in aanraking gekomen met de Salsa. Oorspronkelijke kom ik uit Aruba en was.....

Meer Lezen>
JUN
Colombiaanse Feesten Tilburg, NL

Jaarlijks organiseert Dj El Gordo Salsero het FIESTA COLOMBIANA in Tilburg. Deze feest....

Meer Lezen>
JUL
Voor al Uw feesten Tilburg, NL

DJ El Gordo Salsero is uitgegroeid tot een Professionele DJ die van elk evenement een groot feest van maakt......

Meer Lezen>
AUG
Muziek Genres Tilburg, NL

Salsa, bachata, merengue, reggaeton, pop, reggae, cumbia, R&B, Disco jaren '70, '80 en '90, vallenato en natuurlijk ook.....

Meer Lezen>